Cadeaupapier

Iets cadeau doen voelt goed, want het maakt de ontvanger blij. De euforie van een pakje openmaken -gelukkig stopt dat niet zodra je volwassen bent-, begint bij de verpakking: het wekt een verwachting over de inhoud. Voor de herkenbaarheid is daarom het belangrijk dat je inpakpapier past bij jouw winkel. Het is je visitekaartje.

Ik kijk mee naar je ontwerp als je dat fijn vindt

Ik help je met kiezen welk papier en eventueel welk lint jouw herkenbaarheid versterkt. Om mijn collectie origineel en fris te houden bezoek ik meerdere internationale vakbeurzen per jaar. Verder werk ik  samen met buitenlandse  fabrikanten. Overigens betekent dat niet dat je lang hoeft te wachten op je bestelling; veel papier heb ik op voorraad  staan. Ik kan dus snel leveren!

Cadeaupapier met eigen logo

Echt uniek is het natuurlijk om je eigen cadeaupapier in je eigen huisstijlkleuren of  bedrukt met bijvoorbeeld je logo te hebben. Daarmee maak je je verpakking in één klap herkenbaar voor je klanten. Welk papier met welk ontwerp past het beste bij jouw winkel?

Ook voor opslag van je cadeaupapier of ander verpakkingsmaterialen kun je bij me terecht.   Dat betekent dat jouw bedrukte geschenkpapier en andere producten altijd voorradig zijn.  Maar dat je dat in kleinere hoeveelheden kunt afnemen.

Ja, ik wil origineel inpakpapier

Of bel Willem direct: 06 - 147 63 379

De voordelen van VDL verpakkingen op een rij: