Over Willem

'Willem regelt het'. Dat is het mooiste compliment dat klanten me kunnen geven. Daarmee zeggen ze dat ze me vertrouwen en dat is precies wat ik wil bereiken. Of het nu om een nieuwe bestelling gaat, of om het rechtzetten van een foutje; ik spring desnoods op zaterdag in de auto om het te regelen.

Als ik een bestelling bezorg bij een klant dan blijf ik graag even hangen voor een kop koffie. Even horen hoe het gaat, zowel zakelijk als privé. Zo’n gesprek doet me goed; met een berg nieuwe energie stap ik daarna weer in de auto. Het is waardevol en fijn om klanten steeds beter te kennen. En andersom! Dat wil ik hen laten merken door een jarige job of jet te verblijden met een belletje, bloemen te brengen voor de opening van een nieuwe winkel. Of in december iemand te verrassen met een persoonlijk kerstcadeau.

Willem als jouw gids in verpakkingen

Met de juiste verpakking wordt jouw product gezíén. Dat lijkt tegenstrijdig, maar als jouw draagtas, cadeaupapier of verzenddoos perfect past bij wat je winkel of product uitstraalt, versterken ze elkaar. Het moet kloppen.

Dat is leuk en aardig Willem, zul je misschien denken, maar wat is dan voor mij de juiste keuze? De opties zijn inderdaad eindeloos. Als jouw gids ga ik daarom op zoek naar de verpakking die aansluit bij wat jouw product of bedrijf wilt uitstralen. En samen kiezen we de beste combinatie die past binnen je budget. Zodat het klópt!

Kortom, fijne relaties opbouwen is mijn doel als ondernemer, maar ook als mens. Als echte 'family man' heb ik graag mensen om me heen. Ik leg makkelijk contact en ben altijd in voor een praatje. Als het van twee kanten komt, ontstaat er vanzelf iets moois!

De mogelijkheden van VDL verpakkingen

Ik kom graag bij je langs om te laten zien wat er allemaal mogelijk is qua materialen, kleuren, dessins en bedrukkingen. Ik denk met je mee over:

Dat laatste zegt overigens niets over de kwaliteit van mijn verpakkingen. Ik ben sinds 2000 werkzaam in de wereld van verpakkingen. Hierdoor ken ik de leveranciers die voor een nette prijs mooie  producten maken.

Een keertje koffie drinken?

Pakt uit